Byggmodeller

Hela 45kvm fyllt med byggmodeller, figurer och tillbehör. Inne på Flügger färg i Sandviken har vi en avdelning med hela 12 hyllor bara för miniatyrer. Byggmodeller från AMT, Airfix, Italeri, Revell, Mobeius, Tamiya, Hasegawa, Trumpeter, Monogram och Academy m.fl. Ni hittar även figurer från Warhammer, Bolt Action, Flames of War och Fujimi m.fl.

Vi håller lager för mer än 240 kulörer från Vallejo i serierna GAME, GAME AIR och Panzer Aces samt snart ännu fler. Vi har även ett begränsat utbud av Citadel, Molotow, Italeri och Tamiya färger och primers. Tillbehör som skalpeller, borrar, sågar, penslar, avbitare, slipverktyg finns också såklart.

Vårt utbud av Airbrusch tillbehör ökar ständigt. I dagsläget säljer vi PANZAG och SPARMAX men kommer snart erbjuda ytterligare ett välkänt kvalitetsmärke.

Då vi vill vara unika och lyckas behålla en klassisk fysisk butik med byggmodeller så erbjuder vi idag inte köp via vår hemsida. Välkommen in och klämma, känna, vrida och vända i vår butik i Sandviken!