Flügger Färg i Sandviken

Flügger färg i Sandviken
Flügger färg i Sandviken

Välkommen till din lokala färghandlare i Sandviken

På Flügger Färg i Sandviken hittar du mängder av kvalitativa produkter till ditt projekt, din renovering eller hobby. Kvalitetsfärg med miljöprägel som tagits fram och utvecklats i generationer, det är Flügger färg. Flüggers historia går tillbaka till 1700-talet och man har idag stora färgfabriker i Danmark, Sverige, Polen och Baltikum med flera och man tillverkar nästan alla sina produkter helt själv. I Danmark och södra Sverige har Flügger varit en av de största leverantörerna om inte den största senaste 40 åren och sedan 2 år tillbaka satsar man extra mycket på norra Sverige genom en satsning om 22 nya butiker norr om Dalälven.

Flügger är rikstäckande huvudleverantör till Sverige och Danmarks största målerier, de flesta svenska kommuner och stora varumärken som exempelvis IKEA. Färg och tapet på IKEA och i deras kataloger kommer från Flügger.

Lokala aktörer som handlar på Flügger är Sandvikenhus, Måleridesign, Sundell, Ockelbogårdar, Sandå och Eco med flera. Många lokala byggare väljer också färg från Flügger till sina projekt.

Flügger i Sandviken är en privatägd butik och ägs/drivs av Bader Hem & Gård AB som i sin tur ägs helt av Andreas Bader från Järbo. Andreas driver butiken med stort engagemang gällande framförallt mottagande, service och kvalitet. Produkterna i butiken skall helt enkelt leverera det som förväntas av produkten. Gör den inte det så tas den bort helt enkelt. Oavsett varumärke och leverantör. Målet är såklart att varje kund skall vara nöjd och få en produkt som håller vad den lovar. Ibland blir det helt fel, men det betyder inte att kunden behöver vara missnöjd. Huruvida du som kund är nöjd handlar till största delen hur något som blir fel hanteras. Vi är med dig hela vägen helt enkelt.

Att Flügger i Sandviken är privatägt bidrar också mycket till bredden av produkter i butiken. Ni hittar verktyg, maskiner, installation, beslag, skruv, tjära, pooltillbehör mm. Allt i butiken har en kvalitetsstämpel och de flesta leverantörer är erkända och utlovar kvalitet. Helt i linje med Flüggers egna produkter. Vi vill att det skall vara ekonomi i att köpa våra produkter. Livslängd, hållbarhet och miljö är viktiga ord när vi pratar ekonomi i en produkt.

Hyttgatan 37, Dalbacken 21
811 31 Sandviken

Öppettider
Mån- Fre: 07-18
Lördag: 09-15
Söndag: Stängt


Tfn: 026-10 61 81
info@flugger-sandviken.se

Nedan ser ni många av våra varumärken i butiken, Välkommen!

Färg, tjära, olja, lack, bets, beslag, verktyg och maskiner mm hittar ni på Flügger färg i Sandviken.