Målare Sandviken

Välkommen till Bader Hem & Gård AB och Flügger färg i Sandviken

Vi söker målare i Sandviken

Vi söker seriösa målare som vill måla med kvalitetsfärg och som kräver extremt bra service, tillgänglighet och mottagande av sin färghandlare. Tillsammans skapar vi trivsel, nöjda kunder och stark ekonomi. Vi vill att du skall lyckas långsiktigt och är med dig hela vägen, även när det blir fel. För fel blir det ibland. Tillsammans hanterar vi problemen som uppstår för ert och kundens bästa!

Självklart förstår vi att ni kanske använder andra produkter än Flügger idag och att ni kommer fortsätta använda andra produkter. Dock vet vi att Flügger är lika bra men det är upp till oss att bevisa det genom att ge er bra anledningar nyttja och testa fler av våra produkter. Vi kan väldigt mycket om våra produkter, ni kan extremt mycket om hur olika produkter fungerar i praktiken. Tillsammans identifierar vi rätt produkter för dig och för en trygg projektekonomi där det står en väldigt nöjd kund i slutänden.

Ring Andreas Bader 070- 088 80 25 eller maila andreas.bader@baderhem.se

/ Andreas Bader på Flügger i Sandviken

Offert på färg

Nyttja att vi är nya i Sandviken och vill visa vad vi går för. Låt oss lämna offert på färg, tapet och annat till ditt projekt oavsett storlek. Vi kan hantera stort som smått!